AK Parti Ereğli’de‘ Erol Başkanla Devam’ Dedi

20 Ekim Pazar günü yapılan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde mevcut başkan İbrahim Erol’un tek aday olarak girdiği kongrede, Erol güven tazeleyerek yola devam dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre sürecide başladı. Bu kapsamda Ak Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi İlçemiz Ereğli’de 20 Ekim Pazar günü saat 13.00 Ereğli Sanayi ve Ticaret Odası Konferans salonunda büyük bir katılımla gerçekleşen kongreye partililerden yoğun bir ilgi oldu.

EREĞLİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM EROL GÜVEN TAZELEDİ

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Konya Milletvekilleri, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanları, Oda başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede yapılan konuşmalarda ilk olarak söz alan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekilleri, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve son olarak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı. Ereğli İlçe Kongremizin partimize, ilçemize, tüm dava ve yol arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temennisinde bulunuldu. Kongreye gösterilen yoğun katılım nedeniyle partililere teşekkür edildi.

Yapılan konuşmaların ardında eski ilçe başkanlarıyla çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında oy kullanıma geçildi.

Gerçekleşen 8. Kongre sonucunda tek listeyle katılan mevcut başkan İbrahim Erol oyların tamamını alarak AK Partinin Ereğli İlçe Başkan oldu.

Bizlerde başkan İbrahim Erol ve yönetimini kutluyor. Ülkemize, Ereğli’mize ve Ak Parti camiasına hayırlı olmasını diyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri