Başhekim Ağır'dan Önemli Açıklamalar

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Karapınar Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Meriç Çağrı Ağır atandı. Ağır, söz konusu atama ile ilgili olarak bugün Ereğli basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Söz konusu atama ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan yeni Başhekim Meriç Çağrı Ağır, Kamu Hastaneleri Birliği sürecinde Ereğli Devlet Hastanesi'ne Hastane Yöneticisi ve Başhekim olarak atandığını ifade etti.

8 Yıllık hekimlik hayatında yaklaşık 2 yıldır uzman hekim olarak görev yaptığını söyleyen Ağır, bundan sonraki süreçte Ereğli'ye sağlık alanında daha kaliteli hizmet sunacaklarını kaydetti. Ağır, " Görevimize yaklaşık 1 hafta önce başladık. Hastanemizin eksikliklerini biliyoruz. Bu eksikliklerin giderilmesi noktasında gerekli temaslarda bulunuyoruz" dedi.

Ağır bundan sonra ki süreçte idari kadronun düzenlenmesi, eksik uzman kadronun tamamlanması, hasta şikâyetleri ve kısa vadede çözümü ile yapımı devam eden 200 yataklı devlet hastanesine geçiş planlamaları ile ilgili çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri